1st Birthday – Cake Smash photography

Draga mama,

hvala što razmišljate fotografirati 1.rođendan svog malog dijeteta upravo sa mnom u mom profesionalnom studiju, na Jarunu u Zagrebu.

Molim Vas pogledajte malo detaljnije informacije, tako da bi ste znali što očekivati od fotografiranja prvog rođendana svoga djeteta. Fotografiranje možda Vam je poznat pod nazivom *Cake Smash photography*

TERMIN i VRIJEME FOTOGRAFIRANJA:

Termin i vrijeme dogovarmo telefonom kako bi mogli raspraviti detalje koji su bitni za uspješno fotografiranje Vašeg djeteta. Želja nam je da bookiramo kad je Vaše djete potpuno naspavano i u najboljem raspoloženju. Za pojedino djete to značim UJUTRO odmah nakon spavanja i za drugo djete POSLJEPODNE odmah nakon spavanja.

BALONSKA DEKORACIJA:

Balonsku dekoraciju pripremam ja u dogovoru s Vama. U portfoliju možete vidjeti kombinacije boja koje koristim. Svoj izbor možete potpuno prepustiti meni, ili se uključiti u odabir stila.

ODJEĆA:

U studiju imam izbor haljina i outfita za curice i za dečke, koje slobodno možete koristiti ili možete donijeti nešto svoje.

TORTA:

Tortu naručujete Vi prema vašoj želji. Ono što je bitno za mene su dimenzija i dizajn torte. Dimenzija: Molim Vas slobodno naručite najmanju tortu, koju Vaša slastičarka ima u ponudi. U praksi je to torta promjera otprilike 18 cm (6 šnita).

Dizajn prepuštam Vašem guštu. Bitno je da nedonesete plavu tortu kad ja koristim ljubičaste balone.

U studiju imam spremne toppere za tortu *ONE* u zlatnoj i srebrnoj verziji, koje slobodno možemo koristiti.

Željela bih napomenuti da djete nemora tortu u potpunosti uništiti na fotografiranju. Dovoljno nam je nekoliko lijepih slika sa tortom i onda ju možemo spakirati za ponijeti doma. Sve prema Vašoj želji i raspoloženju djeteta.

KUPANJE:

Kao što vidite na fotografijama, beba se može dosta zaprljati i zbog toga radimo kupanje bebe u kadici. Beba se još malo zabavlja u vodi 🙂 dok ja radim najbolje uspomene za Vas. Nakon toga bebu ćemo otuširati kako bih kući išla čista i mirisna. Ništa nebrinite, Vaša beba se neće prehladiti jer studijo ima 65m2 sa podnim grijanjem.

PLAĆANJE:

Za cake smash potrebno je uplatiti akontaciju 500 kn unaprijed.

U slućaju da se djete razboli ili imate bilo koji razlog za otkazanje fotografiranja, potrebno je najaviti 24 sata prije slikanja. U tom slučaju akontaciju zadržavamo za slijedeće fotografiranje.

U slučaju da fotografiranje nije otkazano na vrijeme (24sata) akontacija nije povratna i propada.

Isti dan nakon fotografiranja od mene ćete na email dobiti račun za uplatu preostalog iznosa prema odabranom paketu. U studiju ne primamo gotovinu, ni kartice, niti imamo opciju plaćanja na rate. Uplatu je moguće izvršiti jedino online uplatom na račun.